Koncert na temu Božje ljubavi

U subotu 25. studenog, u prostorijama Kršćanske adventističke crkve u Zadru održat će se Koncert duhovne glazbe i poezije

22.11.2023. - 17:00
22.11.2023. - 17:00
 0
Koncert na temu Božje ljubavi
Foto: Vesna Benić (na fotografiji s Davorom Petrovićem) do sada je organizirala niz glazbenih događanja (V. B.)

U prostorijama Kršćanske adventističke crkve u Zadru ove nas subote, 25. studenog, s početkom u 18 sati očekuje Koncert duhovne glazbe i poezije. Nastupat će glazbenik, kantautor i vrhunski gitaristički solo izvođač Ivan Miletić iz Bjelovara dok će stihove poezije duhovne tematike recitirati pisac, prozaist i pjesnik Josip Lipohar iz Lipika.

- Svi zainteresirani posjetitelji koncerta moći će uživati u bogatstvu kršćanske glazbe na temu Božje ljubavi a tijekom večeri imat će prilike poslušati i svjedočanstva o iskustvima Božjeg vodstva u čovjekovom životu, naglašava organizatorica Vesna Benić.

Ulaz na koncert je besplatan i svi su dobro došli, poziva Benić i dodaje kako će spomenuti koncert slijediti još jedno istovjetno događanje, no ovaj put u Šibeniku, gdje je dan kasnije, 26. studenog novo izdanje druženja uz glazbu s kršćanskim predznakom i to u centru "Život i zdravlje". (K. B.)

   0
   0