Svi žele ekranizirati hit biografiju Britney Spears: u bitci Margot Robbie, Reese Witherspoon i Brad Pitt!

Nije prošlo ni mjesec dana otkako je objavljena, ali autobiografska knjiga Brittney Spears „Žena u meni“ (Woman in Me) postala je ogroman hit. Toliki, da je knjiga prodana u SAD-u u više od milijun primjeraka te je zasjela na prvo mjesto top liste The New York Timesa.

22.11.2023. - 17:45
22.11.2023. - 15:30
 0
Svi žele ekranizirati hit biografiju Britney Spears: u bitci Margot Robbie, Reese Witherspoon i Brad Pitt!

Nije prošlo ni mjesec dana otkako je objavljena, ali autobiografska knjiga Brittney Spears „Žena u meni“ (Woman in Me) postala je ogroman hit. Toliki, da je knjiga prodana u SAD-u u više od milijun primjeraka te je zasjela na prvo mjesto top liste The New York Timesa. Stoga ne čudi da su mnoge slavne osobe iz svijeta filma iskazale interes za ekranizacijom knjige. Među njima su, javlja tabloid PageSix, Reese Witherspoon i Margot Robbie ali i Brad Pitt.

U svojim memoarima Brittney Spears je iskreno progovorila o svom životu i karijeri, uključujući detalje o vezi s Justinom Timberlakeom te borbi za skrbništvo nad svojom djecom. No, informacija da bi kompanija Plan B Entertainment, čiji je vlasnik Brad Pitt, željela ekranizirati tu knjigu na društvenim je mrežama izazvala brojne negativne reakcije a namjeru da produciraju priču o ženi koja je žrtva nasilja smatraju licemjernom.

Jedna osoba je tako podsjetila kako je Pitt, preko svoje kompanije, producirao filmove kao što su „Ona je rekla“ (She Said), „Plavuša“ (Blonde) i „Women Talking“, ali smatra da slavni glumac na taj način nastoji rehabilitirati svoju sliku u javnosti prikazujući feminističke priče. Uglavnom, zamjera mu se što sada producira filmove koje se bave temom nasilja na ženama te se podsjeća kako je surađivao s filmskim mogulom Harveyem Weinsteinom i nakon što je saznao za njegovo nasilničko ponašanje zbog kojeg je završio u zatvoru. Pitt je demantirao te tvrdnje u slučaju filma „Ubij ih nježno“ (Killing Them Softly) iz 2012. godine u kojem je glumio a koji je distribuirala kompanija Harveya Weinsteina.

Uglavnom, američki mediji pišu kako se borba za dobivanje porava na ekranizaciju knjige tek zahuktava te da je Britney Spears oduševljena s reakcijama na uspjeh knjige ali da neće žuriti s donošenjem odluke o tome kome će na kraju pripasti prava na ekranizaciju knjige. Zlobnici vele: "Tko ponudi najviše nula, prava biti će njegova/njezina."

   0
   0