NIKOLA GRMOJA: GARANTIRAMO OBRAČUN S KORUPCIJOM, POSEBNO U ZADRU!

Podsjetio je da SDP, Možemo i Domovinski pokret u protekle četiri godine nisu otkrili niti jednu aferu, a jedini koji su razotkrivali afere su upravo Mostovci.

11.04.2024. - 20:25
14.04.2024. - 23:41
 0
NIKOLA GRMOJA: GARANTIRAMO OBRAČUN S KORUPCIJOM, POSEBNO U ZADRU!

Nikola Grmoja, očito u usporedbi sa svim ostalim opcijama, jedini nudi konkretne prijedloge i konkretna rješenja i izgleda najprihvatljivija opcija od svih ponuđenih do sada.

U četvrtak je u Zadru najavio da njihova stranka nudi konkretne mjere, ali i da su garancija za obračun s korupcijom i slanje HDZ- a u oporbu.

“Nudimo konkretne mjere smanjenja poreza na dohodak kako bi svima rasle plaće, povećat ćemo mirovine ukidanjem poreza na mirovine i uskladiti mirovine s inflacijom, brinut ćemo o našim paušalnim obrtima. U potpunosti ćemo se orijentirati na obrtnike koji zapošljavaju pola milijuna ljudi. I dalje ćemo se suprostavljati bankama, korporacijama i tajkunima, biti na strani malih i srednjih poduzetnika, radnika, ribara, seljaka”, poručio je Grmoja.

Kazao je i da je Most garancija za obračun s korupcijom i slanja HDZ- a u oporbu, posebno u Zadru, a Most će biti garancija da se u Hrvatskoj neće provoditi lijeve globalističke politike.

Istaknuo je da su HDZ i SDP stranke koje su proistekle iz iste partije te da treba završiti s tim jer je vrijeme za nove ljude koji će od Hrvatske napraviti stvarnu, demokratsku državu u kojoj će se poštivati volja građana, koji će osjećati bilo naroda i raditi za narod.

   0
   0