KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO: 'POBIJEDIMO NEPRAVDU I KORUPCIJU ZAJEDNO'

04.04.2024. - 22:25
05.04.2024. - 22:38
 0
KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO: 'POBIJEDIMO NEPRAVDU I KORUPCIJU ZAJEDNO'

Karolina Vidović Krišto, predsjednica stranke Odlučnost i pravednost (OIP), posjetila je grad Zadar tijekom predizborne turneje u srijedu. Zajedno sa članovima vodstva stranke i nositeljima lista, susrela se s mnogobrojnim građanima te im uputila snažne poruke.

"Dosadašnji politički establishment već je pokazao svoju nesposobnost i nedostatak volje za provedbu nužnih reformi. Politika bi trebala biti služenje, a ne izraz egocentričnog i sebičnog ponašanja na štetu građana. Naša stranka će na ovim izborima biti glas onih koji su dosad bili zanemareni. Vrijeme je da se suprotstavimo sadašnjem stanju. Mi nismo ni lijevo, niti desno, nego pravedno. Pobijedimo nepravdu i korupciju zajedno!", naglasila je Vidović Krišto.

Vidović Krišto izrazila je uvjerenje da će OIP-ove poruke doprijeti do razočaranih birača što bi označilo prekretnicu u hrvatskoj politici i otvorilo put ka pozitivnim promjenama. Naglasila je da se unatoč bogatstvu prirodnih ljepota i resursa, Hrvatska suočava sa zarobljenošću korupcijom i nefunkcionalnim institucijama.

Izborni program stranke OIP koja ima kandidate u svih 11 izbornih jedinica, usmjeren je na borbu protiv korupcije, uspostavu vladavine prava, procesuiranje odgovornih za blokadu institucija, sprječavanje rasipanja državne imovine, efikasnu decentralizaciju te rješavanje problema demografske pustoši i iseljavanja.

   0
   0