Zbog velikog interesa publike Bocelli dodao još jedan koncert u pulskoj Areni

Zbog velikog interesa publike i skoro rasprodanih ulaznica za prvi datum, Andrea Bocelli održat će još jedan koncert u pulskoj Areni, gdje će nastupiti dva dana za redom, 30. i 31. kolovoza, objavio je organizator koncerta Charm Music.

01.03.2024. - 21:11
 0
Zbog velikog interesa publike Bocelli dodao još jedan koncert u pulskoj Areni
Foto: Hina

Najomiljeniji svjetski tenor i najprodavaniji izvođač klasične glazbe proslavit će s publikom u Puli 30 godina zvjezdane karijere u najintimnijem ambijentu na cijeloj slavljeničkoj turneji koja je već krenula u Americi, a u lipnju stiže u Europu. 

Andrea Bocelli, ikona klasične i pop glazbe tijekom zadnja tri desetljeća, svojim je glasom ušao u srca milijuna ljudi, a svojim životom inspirirao mnoge umjetnike. 

U svijetu prepoznat kao predvodnik talijanske vokalne tradicije, Bocelli je rođen u Toscani, a do sada je širom svijeta prodao preko 90 milijuna nosača zvuka i postao najprodavaniji izvođač klasične glazbe. 

Tijekom godina maestro Bocelli oborio je sve rekorde glazbene industrije, nastupao je na svim značajnim svjetskim pozornicama, izazvao je divljenje papa, aristokracije, glazbenih i filmskih zvijezda te izdao 17 studijskih albuma.  (Hina)

   0
   0