Victoria iz Måneskina kao DJ-ica na Sea Star Festivalu

Victoria De Angelis, bas gitaristica i zvijezda popularnog talijanskog benda Måneskin stiže na Sea Star Festival, koji će se održati od 23. do 26. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris, najavio je organizator festivala.

22.03.2024. - 17:21
 0
Victoria iz Måneskina kao DJ-ica na Sea Star Festivalu
Foto: Hina

U sklopu svoje prve DJ turneje ikad, buntovna Victoria rasplesat će umašku publiku vrućim techno DJ setom. Groove svog basa Victoria je povezala s klupskim techno zvukom, pa je svoj novi spotlight pronašla na elektro sceni Milana i Berlina.

Nakon velikog uspjeha benda Måneskin, koji je nakon Eurovizije 2021. godine osvojio velike svjetske pozornice i milijune obožavatelja diljem svijeta, Victoria je pokrenula svoju solo karijeru za pultom.

Glavnu je inspiraciju pronašla u glazbi devedesetih, razvijajući se od živahnog techna do baile funka. Te je utjecaje uspješno spojila s drskošću, stavom i estetikom dvijetisućitih, odnosno Y2K senzibilitetom, stvarajući fuziju zvuka i atmosfere koja se prelijeva u znojno i hiperenergetsko klupsko iskustvo. 

Victoria se pridružuje već najavljenim headlinerima festivala - hitmakerskom francuskom DJ duu Ofenbach, svjetskoj superzvijezdi Johnu Newmanu (u Hybrid DJ setu), britanskom partymakeru Hot Since 82, autentičnim i beskompromisnim INIKO, talijanskoj techno kraljici Deborah De Luci, tech-house velikanima ARTBAT-u, stručnjaku za DJ pultom Ianu Asheru te regionalnim koncertnim senzacijama, bendovima Joker Out i Buč Kesidi. (Hina)

   0
   0