Pariški tjedan mode: od medvjedića do zabrane telefona

Na Tjednu mode u Parizu, koji traje do utorka, nije nedostajao zanimljivih trenutaka među kojima je bila i zabrana korištenja telefona koja je pokosila Instagramere za koje je ta odluka značila da će čitave minute njihova života ostati nezabilježene, piše francuska agencija Afp.

04.03.2024. - 09:15
 0
Pariški tjedan mode: od medvjedića do zabrane telefona
Foto: Hina

Modna kuća televizijskih zvijezda sestara Ashley i Mary-Kate Olsen umjesto toga ponudila je gostima bilježnicu i olovku za bilježenje dojmova na starinski način.

Vetements, subverzivni brend pokrenut 2014., obećao je da je njegova revija biti ona "koju ste čekali 10 godina", a pažnju je privukao predimenzioniranim odjevnim predmetima i Ronaldovim dresom s potpisom, pretvorenim u haljinu.

Jedan otkačeni 'look' bio je kaput napravljen od medvjedića kreativnog direktora Vetementsa Gurama Gvasalije čiji je brat Demna napustio tvrtku da bi prešao u Balenciagu i izazvao kontroverzije reklamnom kampanjom s medvjedićima.

Bio je to kišni tjedan u Parizu, a Hermes je donio vodu i u zatvoreni prostor, s kišnom zavjesom koja je padala sredinom modne piste.

Kolekcija, "na pola puta između jahanja i motocikala", prema riječima kreativne direktorice Nadege Vanhee, ponudila je luksuzne načine za održavanje suhog stanja. (Hina)

   0
   0