Bad Daughter 14. ožujka u Vintage Industrial Baru

Bad Daughter nastupit će s bendom u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrak, 14. ožujka, a koncert će biti prilika za čuti pjesme s aktualnog albuma, kao i nove materijale koji će se naći na albumu u pripremi, najavio je organizator koncerta agencija LAA.

08.03.2024. - 21:49
 0
Bad Daughter 14. ožujka u Vintage Industrial Baru
Foto: Hina

Bend radi na novom albumu o osveti koji će se zvati ”Pretty, not pety”, a ideja je, kažu, da kao i “Let Me Panic” ima taj njihov "zločesti potpis". Album bi trebao izaći do kraja godine, a u međuvremenu će bend objavljivati singlove i biti koncertno aktivan.

Malo tko je toliko munjevito ostavio traga na domaćoj glazbenoj sceni kao što je Bad Daughter. Dunja Ercegović kroz taj se projekt poigrava unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju.

Sjajan album prvijenac “Let Me Panic” više je od 40 domaćih urednika i novinara skupno izabralo za album 2021. godine, a uslijedilo je i priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA za najbolji regionalni album. 

Na Rock&Off nagradama je Bad Daughter osvojila one za album godine i Pop&Off izvođača godine, kao i nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu. S novim aktualnim singlom osvojila je i Rock&Off nagradu za najbolju pjesmu godine, kao i pop izvođačicu godine. (Hina)

   0
   0