Kate Middleton: princeza u crvenom zadivila modnu javnost

Svjetski mediji raspisali su se o prizorima izlaska buduće kraljice Kate Middleton iz automobila, koja je svojim stajlingom oduševila.

23.11.2023. - 07:42
24.11.2023. - 06:32
 0
Kate Middleton: princeza u crvenom zadivila modnu javnost
Foto: Profimedia

Princeza od Walesa Kate Middleton oduzela je dah prilikom susreta s predsjednikom Južne Koreje Yoon Suk Yeolom i prvom damom Kim Keon Hee, u Londonu. Fotografi su snimili 41-godišnju Kate, dok je izlazila iz automobila i u tom trenutku pokazala utrenirane gole noge, koje su ukrale svu medijsku pozornost.  

U crvenoj haljini do koljena, crvenom kaputu midi dužine u formi plašta i cipelama s visokom petama, te s velikim crvenim šeširom , Kate je izašla iz automobila, a kreacija joj se pritom slučajno povukla visoko iznad koljena. Tim svojim izlaskom mnoge je podsjetila na nikad zaboravljene scene pokojne princeze Diane, koja je u crnoj, takozvanoj osvetničkoj haljini, fotografirana u istim pozama davne 1994. godine.

Sudeći prema fotografijama, Kate redovito vježba, a poznato je i da se nekada vodila metodom Louise Parker, točnije njezina programa životnog stila, koji se fokusira na svakodnevnu tjelovježbu, tri zdrava obroka dnevno i puno sna.

Uz to znamo i da Kate voli sport. Najdraži joj je hokej, ali je također dobra u tenisu i izgleda kao profesionalna sportašica kada trči. Navodno uživa u CrossFitu i vježbama visokog intenziteta za snagu i kondiciju. Ali ključ tih izvrsno toniranih nogu vjerojatno se krije u Reformer Pilatesu, vježbama pomoću kojih se postiže kondicija nogu kao niti jednom drugom vježbom, i to zahvaljujući specijalnom stroju s kliznom bazom i raznim oprugama za povećanje otpora. Pokreti koji se izvode tom napravom zahtijevaju gracioznost, staloženost i snagu, a radi se na svim mišićima nogu. Prvi tečajevi Reformer Pilatesa stigli su u Ujedinjeno Kraljevstvo prije 15 godina i otad su u modi, a vole ih  Claudia Schiffer i Elle Macpherson.

Kate je za ovu prigodu odabrala raskošan kaput iz kolekcije jedne od svojih omiljenih dizajnerica, Catherine Walker, u kojem je sa suprugom poželjela dobrodošlicu južnokorejskom predsjedniku i njegovoj supruzi. Princeza od Walesa kosu je podignula u chic punđu te se odlučila za glamurozan make up, uključujući smokey eye, dok se vozila na Paradu konjičke garde nakon susreta s Yoon Suk Yeolom i  suprugom Kim Keon Hee.

Glamurozan stajling nadogradila je crvenim cipelama iz svoje bogate kolekcije, koje potpisuje Gianvito Rossi, i odgovarajućim šeširom prestižne britanske klobučarke Jane Taylor.

Princeza je ovaj elegantni look upotpunila ovalnim naušnicama princeze Diane od safira i dijamanata. Inače, članica kraljevske obitelji nosila je sličnu haljinu - kaput u mnogim prilikama, uključujući Božićni koncert u Westminsterskoj opatiji 2021.,u plavoj kombinaciji pojavila se na škotskoj krunidbi kralja Charlesa III, dok je crnu verziju iste haljine nosila na sprovodu princa Philipa.

   0
   0