Za koncert Eda Sheerana u prodaji dodatne najtraženije ulaznice

Najtraženije ulaznice za koncert Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu, koji će se održati u subotu, 10. kolovoza, ponovno su u prodaji, objavio je organizator koncerta Outbox agencija.

25.03.2024. - 18:13
 0
Za koncert Eda Sheerana u prodaji dodatne najtraženije ulaznice
Foto: Hina

Prvi koncert Eda Sheerana u Hrvatskoj, koji je najavljen kao regionalni događaj 2024. godine, izazvao je ogroman interes publike, a najtraženije ulaznice rasprodane su u trenu.

Turneja "Mathematics" s kojom dolazi u Zagreb nastavak je njegovih koncerata u Europi, koji su u Sjevernoj Americi oborili sve rekorde posjećenosti. Sheeran trenutno održava spektakularne koncerte u Japanu, a turneju nastavlja u Aziji. U svibnju odlazi u Ameriku, a u Europu se vraća krajem lipnja. 

Zagreb će ga ugostiti 10. kolovoza na Hipodromu, mjestu koje je već ugostilo tri glazbena velikana: RHCP, Metallicu i Rolling Stonese, pa će to biti izvanredna prilika da hrvatska publika po prvi put uživo gleda i sluša Eda Sheerana.

Samo prošle godine Sheeran je izdao dva albuma: '-' (Subtract) i "Autumn Variations", a oba su postala broj jedan u svijetu. Objavljeni su uz pohvale kritike u svibnju i rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.
(Hina)

   0
   0