PREDSJEDNIK MILANOVIĆ ČESTITAO HRVATSKIM SPORTAŠIMA NA USPJESIMA PROTEKLOG VIKENDA

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović u ponedjeljak je na svom službenom facebook profilu čestitao hrvatskim sportašima na ostvarenim uspjesima proteklog vikenda.

10.06.2024. - 17:54
 0
PREDSJEDNIK MILANOVIĆ ČESTITAO HRVATSKIM SPORTAŠIMA NA USPJESIMA PROTEKLOG VIKENDA
Foto: Hina

 Na Europskom atletskom prvenstvu koje se održava u Rimu Sandra Elkasević osvojila je sedmi naslov kontinentalne prvakinje u bacanju diska, dok je Filip Mihaljević bio srebrni u bacanju kugle, a tenisač Mate Pavić, specijalist za parove, sa Salvadorcem Marcelom Arevalom osvojio je Roland Garros te tako kompletirao naslove na sva četiri "grand slama", ranije je osvajao Australian Open (2018), US Open (2020) i Wimbledon (2021).

 "Hrvatski sportaši i sportašice opet su svojim sjajnim rezultatima učinili Hrvatsku ponosnom. Na Europskom prvenstvu u Rimu, najbolja hrvatska atletičarka Sandra Elkasević osvojila je već sedmu zlatnu medalju na europskim prvenstvima u bacanju diska, dok je Filip Mihaljević osvojio srebro u bacanju kugle. Na postolju smo gledali i hrvatskog tenisača Matu Pavića koji je u paru s Marcelom Arevalom pobijedio u finalu Roland Garrosa i tako osvojio prestižni pariški turnir. Te pobjede i medalje samo su potvrda njihovih velikih sportskih karijera i nastavak vrhunskih rezultata koje imaju iza sebe i na tome im od srca čestitam", objavio je predsjednik Milanović.

   0
   0