"OPENING OF THE SEASON – TUNING AUTO SHOW" PREDSTAVIO 200-tinjak AUTOMOBILA

U sklopu manifestacije „Opening of the Season – tuning auto show“ veliko gradsko parkiralište na predjelu „Petak“, postalo je u subotu izložbeni autosalon za 200 atraktivnih automobila iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Srbije, Švicarske i Hrvatske.

06.04.2024. - 19:28
06.04.2024. - 19:28
 0
"OPENING OF THE SEASON – TUNING AUTO SHOW" PREDSTAVIO 200-tinjak AUTOMOBILA
Foto: Hina

Riječ je o prvom takvom predstavljanju atraktivnih tuning automobila poput marki i modela HONDA NSX, koji je dobio i službeno priznanje kao trenutačno najbolji primjerak te klase automobila u Europi, zatim FERRARI 458 ITALIA, NISSAN SILVIA NISSMO, DALLARA SUPER CAR, i drugi.

Cjelodnevni program izložbe, osim  predstavljanja najrazličitijih  prestižnih modela automobilske industrije iz Europe i svijeta, predviđa i zabavno glazbene nastupe i prigodne zabavne igre za posjetitelje (primjerice, pogađanje težine pojedine felge) te kvalitetnu gastro-ponudu.

Organizator događaja je FMT Croatia, a sponzori i domaćini Grad Crikvenica, Turistička zajednica i komunalna tvrtka EKO-Murvica.

Subotnje otvaranje autosalona kao svojevrsnog auto show programa u središtu Crikvenice pobudilo je znatiželju i zanimanje mnogih domaćih žitelja i turista te otvorilo na svoj način i ovogodišnju turističku predsezonu.

 

   0
   0