NOVE FOTOGRAFIJE BUGARSKE PRINCEZE ŠOKIRALE SVIJET

Bugarska princeza Kalina izišla je u javnost nakon dugo vremena, a njezinim izgledom svi su, blago je reći, šokirani.

06.06.2024. - 18:14
06.06.2024. - 18:24
 0
NOVE FOTOGRAFIJE BUGARSKE PRINCEZE ŠOKIRALE SVIJET
Foto: Bugarska kraljevska obitelj

Bugarska princeza Kalina rijetko se pojavljuje u javnosti, no nedavno je viđena u društvu supruga Kitina Munoza i sina Simeona Hassana Munoza u Sofiji.

Iako se oduvijek voljela oblačiti drukčije, njezine nove fotografije sve su šokirale.

U točkastoj haljini bez rukava pokazala je mišićave ruke, a pozornost su privukli i njezino lice te neuredna frizura.

Princeza se u listopadu 2002. udala za Munoza, poznatog španjolskog pomorskog navigatora i istraživača. Suprug je od nje stariji 14 godina, a iako su se vjenčali u Rimokatoličkoj Crkvi, dobili su blagoslov i Pravoslavne Crkve, pisao je El Mundo.

Bračni je par 2007. dobio sina, kojeg je Kalina nazvala po svome ocu, a maleni je prvi član bugarske kraljevske obitelji koji je rođen u Bugarskoj, još od 1937. godine. Dječaka su krstili prema pravoslavnim običajima.

Bugarska princeza poznata je i po tome da je vegetarijanka, a završila je prestižne škole i govori nekoliko jezika.

Međutim, od ostatka svoje obitelji uvijek se razlikovala zbog svoga stila.

Kalinu su često prozivali i zbog njezina neobičnog nosa. Iako se stalno šuška o tome da se podvrgnula estetskoj korekciji nosa, riječ je o nečemu drugom.

Naime, bugarska princeza Kalina doživjela je lakšu ozljedu zbog koje je polomila zube prilikom pada. Tijekom liječenja zubi došlo je do infekcije u vilici, pa je morala na ozbiljnu operaciju kako bi se spriječilo širenje infekcije. To je utjecalo i na izgled njezina nosa, prenosi Blic.

Kalina je jedina kći kralja Simeona II. i njegove supruge Margarite, a rođena je u Madridu 1972., kao njihovo peto dijete.

   0
   0