Nika Turković u riječkom Pogonu kulture 18. svibnja

Hrvatska pjevačica i kantautorica Nika Turković i njezin bend nastupit će u riječkom Pogonu kulture u subotu, 18. svibnja, objavio je organizator koncerta.

22.02.2024. - 17:10
 0
Nika Turković u riječkom Pogonu kulture 18. svibnja
Foto: Hina

Deset mjeseci nakon koncerta na Trsatskoj gradini Nika će ponovo svirati za riječke fanove, a u tih manje od godinu dana njezin debitantski album „11“ dva puta je zasjeo na vrh najprodavanijih u Hrvatskoj, ali i zatvorio svoj krug. 

Turković ga je nastavila singlom „Ima smisla“ koji je obilježio protekle mjesece uhvativši i nominaciju za Cesaricu za hit prosinca.

Riječka publika imat će tako priliku još jednom proći kroz sve pjesme s hvaljenog i prodavanog prvijenca, kao što su „Gledaj me“, „Pusti“, „U mraku“ ili „Dok nas nema“ koje su samo na Spotifyju i You Tubeu preslušane i pregledane više od pet milijuna puta.

Riječka publika premijerno će čuti i „Ima smisla“ koja je, kao autorski "dupli pas" Nike i Ivana Pešuta nastala upravo u njihovom gradu. Taj singl uvod je u drugi studijski album planiran za 2024., a moguće je da će u Pogonu kulture biti izvedena još poneka nova pjesma. (Hina)

   0
   0