NICKI MINAJ OTKAZALA KONCERT U ENGLESKOJ, PRIVEDENA U ZRAČNOJ LUCI ZBOG DROGE

Američka reperica Nicki Minaj u subotu je otkazala nastup u Manchesteru u Engleskoj, nakon što je rekla da ju je policija privela u amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol zbog optužbi za posjedovanje lakih droga.

26.05.2024. - 16:05
 0
NICKI MINAJ OTKAZALA KONCERT U ENGLESKOJ, PRIVEDENA U ZRAČNOJ LUCI ZBOG DROGE
Foto: Hina

"Unatoč Nickinim najvećim naporima da istraži svaki mogući način kako bi se održao večerašnji nastup, današnji događaji su to onemogućili",  objavio je na X-u Co-op Live venue u Manchesteru.

Četrdesetjednogodišnja reperica privedena je nekoliko sati prije zakazanog početka nastupa.

Nizozemska policija potvrdila je da je 41-godišnja Amerikanka zadržana u subotu zbog posjedovanja lakih droga, dodajući da je zabranjeno iznošenje takvih supstanci iz Nizozemske.

Policija nije objavila o kome se radi, a u kasnijoj objavi na platformi društvenih medija X rečeno je da je žena kažnjena i puštena oko 19,45 sati po GMT.

Bilo je to 45 minuta nakon što je Minaj trebala početi nastup u Manchesteru.

Pjevačica je ranije objavila video na X-u u kojem joj je zaposlenik Schiphola navodno rekao da policija želi "pretražiti svu njezinu prtljagu".

Još jedan video na njezinim društvenim mrežama pokazao je kako joj policajac govori da "nosi drogu". U videu Minaj to negira.

"Sada su rekli da su pronašli travu i da još jedna skupina ljudi mora doći ovamo kako bi procijenili količinu", napisala je u sljedećem postu.

Bivša sutkinja "American Idola" održala je nastup u amsterdamskom Ziggo Domeu u četvrtak i trebala bi se ondje vratiti za još jedan nastup 2. lipnja.

   0
   0