NETFLIX NARUČIO NOVU ANIMIRANU SERIJU ZA ODRASLE "THE UNDERVALE"

Netflix je u četvrtak objavio da s Mattom Rollerom i Danom Harmonom, koji stoje iza animirane televizijske serije "Rick i Morty", rade na novoj animiranoj seriji za odrasle "The Undervale".

31.05.2024. - 14:21
 0
NETFLIX NARUČIO NOVU ANIMIRANU SERIJU ZA ODRASLE "THE UNDERVALE"
Foto: Hina

Roller je odgovoran za scenarij i stvaranje svake televizijske epizode, dok je Harmon jedan od izvršnih producenata, dodaje Netflix.

"Oduševljen sam što ću raditi s Netflixom i nevjerojatno talentiranim glumcima i ostalom filmskom ekipom kako bi oživjeli priče o mrtvima, o zlu i marljivim radnicima u Hotelu Undervale", rekao je Roller.

Producent "Krapopolisa" Steve Levy će također raditi na seriji kao jedan od izvršnih producenata uz Chrisa Mckenne, scenariste animirane serije "American Dad!" i Erica Hayesa koji je također radio na seriji "Rick i Morty".

"The Undervale" je priča o samohranoj majci koja muku muči s vođenjem hotela koji je uklet. Srećom, u pomoć joj stiže njezin otuđeni brat, jedan od duhova hotela koji vjeruje da njegovi sustanari, ostale sablasti, imaju neke dobre ideje.

Ovo je najnovija u nizu suradnji između Rollera, Harmona i Levyja koji su zajedno radili na animiranoj komediji "Krapopolis" za Fox, na seriji "Rick i Morty" za Cartoon Network i NBC-ovoj komičnoj seriji "Community".

   0
   0