Neočekivana promjena Maje Šuput

Maja Šuput je u trećoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent zabljesnula u jednom potpuno drugačijem izdanju od svih dosadašnjih.

11.12.2023. - 19:46
 0
Neočekivana promjena Maje Šuput
Foto: Foto: Nova TV

Gledatelji showa Supertalent svake nedjelje, osim uzbudljivih točaka, s nestrpljenjem iščekuju vidjeti i što će obući Maja Šuput.

Ona nekako uvijek uspije nadmašiti samu sebe, a nije razočarala ni u trećoj polufinalnoj emisiji showa.

Maja je ovaj put zabljesnula u jednom potpuno drugačijem izdanju od svih dosadašnjih, kako zbog dužine njezine haljine, tako i zbog neobične boje kose.

I za ovo Majino izdanje opet je zaslužan stilist Marko Grubnić, koji nam je otkrio sve detalje njezina stajlinga.

"Haljinu sam radio u suradnji s Ivanom Bilić. Nosi Saint Laurent štikle i nosi Swarovski nakit. Ima ogroman predimenzionirani prsten i ogrlicu. Haljina je vrlo neobična, asimetrična i vrlo za Maju nespecifične dužine. Međutim, taj Sarah Jessica Parker moment još nismo imali prilike vidjeti na Maji i ovo je bila idealna prilika da isfuramo taj moment, a opet da ju tako posložimo da joj dobro stoji zbog visine, zbog čega smo otkrili jednu nogu skroz. Haljina je rađena ručno, šivana je, po Maji je rađen čak i korzet na koji je haljina postavljena. Super mi je taj moment koji su sad isfurali Dolce Gabbana i mnogi drugi dizajneri, gdje se vidi taj korzet. I mi smo objeručke prihvatili taj trend i napravili smo haljinu gdje se jasno vidi korzet. On je napravljen u obliku haljine, dužine je do bedara i na njega je postavljena cijela konstrukcija haljine od plavog tila", objasnio je Grubnić, pa se dotaknuo i Majine kose.

"Ono što je vrlo zanimljivo u ovom stajlingu je i Majina žuta kosa koja senzacionalno paše uz tu plavu boju. Frizura je stari Hollywood, ali ima i moderni prizvuk, a to je ta žuta boja. Supertalent je idealna prilika da isfuramo nešto potpuno drugačije i novo, a to je u ovom slučaju ta kosa koja je baš žuta, žuta - pile žuta. I za potpuni dojam, kao šećer na kraju Karlo Rusan joj je stavio crveni ruž koji je upotpunio cijelu tu priču. Moram priznat da je ovo jedan od dražih lookova meni osobno i da sam Maji jedno 100 puta na snimanju, a i dok gledam slike, 100 puta sam joj poslao poruku i rekao sam joj da mi je s tom žutom kosom i s tim make-upom prelijepa. Drugačija, ali prelijepa!"

   0
   0