Najelegantniji par Pule: Tihana Lazović i Slavko Sobin

Nakon što su desetine glumaca prodefilirale crvenim tepihom i pozornicom Arene na festivalu, i modni stilisti i kritičari imali su svoje komentare. Najelegantnijim je proglašen par iz filma Samo kad se smijem: Tihana Lazović i Slavko Sobin.

21.07.2023. - 13:06
21.07.2023. - 14:07
 0
Najelegantniji par Pule: Tihana Lazović i Slavko Sobin
Foto: Slavko Sobin i Tihana Lazović

Kad se filmski festival promatra iz vizure mode,onda je uvijek fokus na glumcima, kao glavnim zvijezdama filmova . Svako prošetavanje crvenim tepihom, poziranje pred festivalskim panoom, ili poklon publici poslije projekcije pomno analiziraju i modni stilisti, urednici i kritičari.

Na pulskom festivalu nikad nije bilo više glumaca ,kao članovima ekipe filma u konkurenciji. Opća je ocjena da je ,igrajući na sigurno, većina nosila crno. Što je znak ziheraštva, ali i modne neupućenosti. Usred ljeta, pod nebom s zvijezdama, daleko bi ljepše i trendovskije bilo da su glumice nosile bijelo, ili lepršave šarene, ili pastelne haljine koje su itekako u trendu. Ovako je većina aktera izgledalo kao da se vraćaju s pogreba, a ne eksponiraju na red carpetu. Na sreću, bili smo pošteđeni prizora koje smo gledali godinama da se muškarci u kratkim hlačama i japankama poklanjaju publici. No, postoji crno i crno. Nije svaka crna odjevna kombinacija i dobra i estetski promišljena.

Među najbolje odjevenima bili su glumci Daria Lorenci Flatz i Ermin Bravo u jednostavnim, crnim kombinacijama.

Par koji je estetiku večernje crne odjeće doveo do savršenstva su glumački partneri iz filma Samo kad se smijem Vanje Juranić. Tihana Lazović i Slavko Sobin , koji u filmu snimanom u Zadru,  glume bračni par u kojemu je ona žrtva, a on zlostavljač, bili su najbolje modno usklađeni. 

U ovakvom izdanju mogli su bez straha samouvjereno prošetati crvenim tepihom festivala u Cannesu, ili Veneciji. Bravo!  (BH)

   0
   0