Kuzma & Shaka Zulu pozivaju na tulum ove subote u Saxu

Splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa Kuzma & Shaka Zulu poziva na tulum u zagrebačkom Saxu ove subote, 23. ožujka, najavio je organizator kocerta Hangtime Agency.

19.03.2024. - 12:46
 0
Kuzma & Shaka Zulu pozivaju na tulum ove subote u Saxu
Foto: Hina

“Jako se veselimo tulumu u Saxu jer tu nam uvijek bude vrh. Imamo sad već lijep kontinuitet nastupa u tom klubu tijekom zadnjih 6-7 godina i super nam je što vidimo različite generacije koje partijaju s nama. Budi mlad, budi lud, pa se vidimo u subotu!” izjavio je Saša Kuzmić Kuzma.

Kuzma & Shaka Zulu osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album "Prva liga" objavljuju 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. 

Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su tri desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni. 

Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.). U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput "Retardi sa fejsa", "Naloži do kraja eMPe3", “Budi mlad, budi lud” i “Ljeto”. (Hina)

   0
   0