Grbin: “Ministar je ‘malo ružio’, nakon toga malo spavao i mamuran krenuo u lov”

Neslužbene informacije portala Telegram da je Mario Banožić u trenutku prometne nesreće imao 0,21 promil alkohola u krvi oporba je dočekala uz ocjenu da je ponašanje sada već bivšeg ministra obrane bahatluk i da ne spada u kategoriju ‘može se dogoditi svakome’. Grbin ima svoj komentar.

14.11.2023. - 16:34
14.11.2023. - 16:34
 0
Grbin: “Ministar je ‘malo ružio’, nakon toga malo spavao i mamuran krenuo u lov”
Foto: Peđa Grbin

Neslužbene informacije portala Telegram da je Mario Banožić u trenutku prometne nesreće imao 0,21 promil alkohola u krvi oporba je u utorak dočekala uz ocjenu da je ponašanje sada već bivšeg ministra obrane bahatluk i da ne spada u kategoriju ‘može se dogoditi svakome’.

 „Jučer su postale javno dostupne informacije da je ministar ‘malo’ ružio, nakon toga malo spavao i nakon toga, de facto, ‘iz cuge’, mamuran krenuo u lov. Ovo je bahatluk i ponašanje koje na spada u kategoriju ‘može se dogoditi svakome’. Ne, ne može se dogoditi svakome. Velika većina ljudi i vozača u ovoj zemlji se ne ponaša na taj način”, ocijenio je Peđa Grbin (SDP).

Veći je problem, upozorio je, što ovakve informacije saznajemo iz kuloara i od neimenovanih izvora, kada je riječ o prisustvu alkohola u krvi. S obzirom na to koliko je teška nesreća bila i da je u njoj sudjelovao visoki državni dužnosnik, radi se o stvarima o kojima smo morali saznati službeno, bilo od Vlade, bilo od nadležne policijske uprave. To smo morali saznati službeno, a ne da vi radite posao za koji ćete možda od nove godine morati odgovarati, kazao je Grbin novinarima.

   0
   0