VAZELIN DRUŽINA BI KROJILA SUDBINU GRAĐANIMA HRVATSKE

Ne postoji valjda sekta na svijetu koja broji toliko moralnih nakaza kao što to broji HDZ, pravomoćno osuđena zločinačka organizacija na čelu sa Andrejom Plenkovićem. Uživatelji alkohola, kokaina, vazelina udobno su smjestili svoje stražnjice u proračunske fotelje i nikad im dosta. Jurišaju na još jedan mandat!

27.03.2024. - 19:50
04.04.2024. - 14:52
 0
VAZELIN DRUŽINA BI KROJILA SUDBINU GRAĐANIMA HRVATSKE

Tko nam to vodi Hrvatsku od 1991., a posebno posljednje četiri godine? Opskurni likovi nedefinirane seksualne orijentacije, skloni alkoholu, drogama, vazelinu i pljačkanju uzeli bi još četiri godine mandata. Kako bi u tom naumu uspjeli, lopatama grabe novac iz državnog proračuna i kupuju sve što je na prodaju. A na prodaju je, izgleda, sve. Milorad Pupovac otrpjet će još jedno gađanje ostacima hrane kao što je to bio slučaj u rujnu 2018.godine jer za HDZ i proračunske novce to je mala žrtva. Uzalud se bune Srbi u Hrvatskoj kako Pupovac nije njihov predstavnik, kako se ne bori za njihova prava. Pupovac je za Plenkovića, najvažniji Srbin i kao ponizni sluga će uvijek imati počasno mjesto u vazelin koaliciji s HDZ-om.

RELIGIOZNI NJONJO POSEBNO JE VEZAN ZA ZADAR

Njonjo kako od milja zovu Gordana Jandrokovića kao da je zaljubljen u Plenkovića. Treba imati dobar želudac gledati Njonju u društvu Plenkovića. Kad Plenković krene s visoka docirati „neukom“ puku, Njonjo u njega gleda s posebnim žarom u očima, samozadovoljan, posebno ponosan. I onda bi Njonjo na Pantovčak, ali Zoran Milanović nikako da podnese ostavku. Inače, Njonjo je religiozan, a ta sklonost religioznosti često ga je u prošlosti vukla u Zadar gdje je u jednom hotelu imao intenzivna druženja sa, nažalost, danas pokojnim svećenikom. Po cijelu noć bi primao od svećenika, pretpostavljamo, vrijedne informacije…
Tu je i Sova, a za ove koji nisu učili o UDBI, riječ je o neskrivenom alkoholičaru Vladimiru Šeksu u čijem društvu se uvijek mogu vidjeti i rojevi vinskih mušica. On je, po mnogima, važniji i od samog Plenkovića. Čvrsto drži kontrolu nad državnim odvjetništvom i sudovima, a za rukom mu je pošlo i ostarjele kadrove SDP-a uhljebiti u pravosudni aparat, počev od Leke, Arlovića, Antičević-Marinović itd.

LIVAKOVIĆU JE U INTERESU DA POBIJEDI VAZELIN KOALICIJA

Ne čudi zato da ga je za kuma odabrao Božidar Kaljmeta, šef zločinačkog klana Kaljmet kojem se ovih dana sudi za izvlačenje silnih milijuna iz državnog proračuna. Umjesto u zatvoru, Kaljmet obilazi stranačke skupove i izigrava moralnu vertikalu, poštenjaka kojem se sudi da je pokrao milijune, a on u imovinskoj kartici ima Fiat Uno i gumeni brodić. Nije isključeno da je kuma Šeksa molio da utječe na suce kako bi izbjegao Remetinec. A da su se nalazili, nije sporno jer o njihovim susretima u Šeksovoj vikendici svjedočili su mnogi, a među njima i određeni torbari. A znamo što se u torbama nosi. Kad smo već kod Kaljmete, torbara, seksualno nedefiniranih pojedinaca i ostalih amoralnih tipova, neizbježan je Zdravko Livaković koji u Kaljmetu gleda jednako kao i Njonjo u Plenkovića, rekli bi neki zaljubljeno. Livakoviću je od krucijalne važnosti da vazelin koalicija pobijedi na izborima jer u suprotnom njegova projektantska tvrtka ostaje bez namještenih, višestruko preplaćenih poslova. Ako se to ne dogodi, onda Livakoviću prijete još češći odlasci vikendom na Odjel psihijatrije Opće bolnice u Zadru. Zdravko Livaković inače voli provoditi vrijeme u društvu, po njemu, naočitih muškaraca, a jedan od njih je i nabildani Damir Habijan koji godinama nije htio izaći iz ormara dok ta vrata nije otvorio Zoran Milanović. Habijan nakon toga nije demantirao Zorana Milanovića koji je javno za njega rekao da je gej odnosno homoseksualac. Habijan više ne mora glumiti da je nešto što nije. Za razliku od ostalih iz vazelin družine od kojih bi svatko pojedinačno konkurirao za Oscara.

Branko Bačić je ključna osoba HDZ-a u X. izbornoj jedinici. Na prošlim parlamentarnim izborima, Bačić je dobio 2.654 glasa, a da je naučio razgovijetno govoriti hrvatski, dobio bi barem još toliko. On, za razliku od Šime Erlića, nije išao na govorne vježbe. U međuvremenu i dalje ga malo tko razumije, ali Plenković ga vidi kao najjačeg HDZ-ovca na jugu Hrvatske iako ničim dosad nije pokazao da je vrijedan pažnje birača. Branko Bačić je i veliki prijatelj Božidara Kaljmete, ali to i nije neka novost jer Kaljmeta ima više kumova nego Ivo Sanader optužnica.

Tu je i Josip Đakić, a za one koji malo slabije vide to je ovaj s fotografije, krajnje desno. Ne predzadnji. To je samo pečeno prasence. Svi nabrojani imaju puno zajedničkog. Npr. svi su viđeni više puta kako iz ljekarne iznose posudice vazelina. Za što im toliki vazelin koristi, ne znamo, ali je primjena široka. Kad krene bura, nema ništa bolje za ispucale ruke ili cipele, a s vazelinom, poznato je, sve bolje klizi.

To je ekipa koja bi vodila Hrvatsku i naredne četiri godine. Zapravo, to je dio ekipe koja pretendira na odgovorne funkcije, u naravi, pljačke o čemu smo već pisali. I nisu jedini. U zločinačkoj organizaciji HDZ su još mnogi koji su jednaki ili slični Njonji, Sovi, Kaljmeti i ostalima. I svi bi u Sabor, Vladu, HEP, HŽ, Hrvatske vode i druge kasice prasice, bankomate iz kojih mogu izvlačiti novac i izvlačit će ga. Sve do 17.travnja. A onda, kud koji mili moji…

   0
   0