UMAG: POČINJE 6. SEA STAR FESTIVAL

Šesti umaški Sea Star Festival počinje u četvrtak navečer u Umagu i donosi dosad produkcijski najjače izdanje uz jednu od najimpresivnijih postava na hrvatskoj obali, koja će lagunu Stella Maris pretvoriti u ogroman plesni podij, izvijestili su organizatori festivala.

23.05.2024. - 20:18
 0
UMAG: POČINJE 6. SEA STAR FESTIVAL
Foto: Hina

Kompletan produkcijski tim već je prije nekoliko dana stigao s više od 15 šlepera opreme i kreativnim rješenjima uz koja će više od 100 svjetskih i glazbenih imena s nekoliko pozornica od četvrtka do nedjelje lansirati novu ljetnu i festivalsku sezonu.

Ovogodišnje izdanje Sea Stara produkcijski će biti oko 40 posto moćnije i kvalitetnije od lanjskog - umaška glavna pozornica Tesla Main Stage prostirat će se do 50 metara širine i bit će nošena jednim od najpoznatijih globalnih razglasa, a postavljen je i ekran od 230 četvornih metara na kojima će VD-ejevi dodatno pojačati nastupe glazbenih zvijezda, najavili su organizatori.

Sea Star će svoja vrata po šesti put otvoriti u četvrtak  "CACAO Я:EVOLUTION"-om koji će predstaviti natural high zonu, u suradnji s Ada Divine Awakening i EXIT festivalima. Z

Za doživljaj partyja pobrinut će se Mose - maestro svjesne glazbe i vizionar zvuka medicine, zatim DJ Tebra, Mr. Forest i Donnie Darko. U petak nastupaju talijanska techno kraljica Deborah De Luca, tech-house velemajstori ARTBAT, vrući DJ Hot Since 82 te jedinstveni INIKO.

Na glavnoj će pozornici euforiju izazvati bendovske regionalne rock senzacije Joker Out, Buč Kesidi i Keni Nije Mrtav, kao i Exitova zvijezda Lanna.

U Nautilus Arenu dolaze Grše, Kuku$, z++, tam & Jymenik, Rouzi te Zevin i Thicc Boi, a divljim valovima Electric Waves stagea zasurfat će Inner Sense, Pablo Panda, Katalina, Kali, Samo Tako b2b Korak, DBFB i Ivan Erjavac.

Glavna pozornica u subotu je rezervirana za novu globalnu zvijezdu Baby Lasagnu i autora velikih svjetskih hitova Johna Newmana, najslušanije DJ-eve današnjice Ofenbach, mladog kalifornijskog producenta i DJ-a Iana Ashera, eurovizijsku favoritkinju Angelinu Mango i mladu talentiranu Vimokshu.

Na Main Stageu nastupit će dio trap-ganga Senidah i Devito, a stižu i regionalni majstori za DJ pultom Vanillaz i Thicc Boi. Nautilus će elektrizirati Victoria, DJ Gumja, Estella Boersma, DJ Jock i Lucius Light, dok će Electric Waves pozornicom zavladati Alessio, Elena Mikac, Recep, Igz b2b Eloc, Marin Biočić, Marcel i Ana Uzelac b2b DJ Evan. 

Nedjelja je rezervirana za najjače i najupornije partijanere. Closing party, sabiranje dojmova, posljednji ples i opraštanje s magičnom lagunom imat će svoj soundtrack, a za njega će se pobrinuti DJ-evi Electric Waves stagea.

   0
   0