UJEDINJENA LOPOVSKA KOALICIJA

Para vrti gdje burgija neće, kaže stara narodna poslovica kojoj je premijer na odlasku Andrej Plenković dao sasvim drugu dimenziju. Odlučan opljačkati Hrvatsku do kraja, okružio se političkim ološem vodeći se krajnjim ciljem osiromašivanja hrvatskih građana kroz otimačinu nacionalnog blaga.

26.03.2024. - 20:45
04.04.2024. - 14:53
 0
UJEDINJENA LOPOVSKA KOALICIJA

Ivo Sanader, nekadašnji karizmatični predsjednik zločinačke organizacije HDZ-a i premijer konstatirao je pred kamerama da je Hrvatska u banani i onda se dao u bijeg. Uhvaćen je ispred jednog tunela na autocesti Villach – Salzburg u Austriji. Sanader je postao sinonimom svega zločinačkog u HDZ-u. Ustrojio je zločinačku organizaciju zbog čega ih je Županijski sud u Zagrebu HDZ i okarakterizirao tim terminom. Sanadera je zamijenila Jadranka Kosor, a onda je došao i Tomislav Karamarko koji su se koprcali na vodećim pozicijama u HDZ-u. Jedno kratko vrijeme je premijer Hrvatske bio izvjesni Tim Orešković, a onda je na velika vrata u HDZ ušao Andrej Plenković.

PLENKOVIĆ JE HTIO BITI PREDSJEDNIK SDP-a

Njegovom učlanjenju u HDZ su se mnogi čudili jer je već dobrano dogurao u pregovorima sa SDP-om da bude njihov istaknuti član. Na kraju je dao prednost HDZ-u ispravno zaključivši kako će lakše ovladati zločinačkom organizacijom nego SDP-om koji je u to vrijeme imao stabilno, homogeno vodstvo, neusporedivo sa današnjim vodstvom kojeg predvodi alkoholu sklon Peđa Grbin. Preuzimanjem HDZ-a, a kasnije i Vlade RH, Andrej Plenković pokušao je odati dojam političara kojem je dobrobit naroda prioritet. Nekoliko godina kasnije, da se zaključiti kako je Ivo Sanader bio „mala beba“ prema Andreju Plenkoviću. Grčevito se držeći za premijersku poziciju, Andrej Plenković okupio je oko sebe politički ološ, klošare za koje je siguran da ga neće ometati, naprosto iz razloga što su slični njemu. Plenkoviću je bilo od iznimnog interesa spriječiti Tomislava Karamarka da uspostavi desnu koaliciju „Za domovinu“ u kojoj se trebao naći i Domovinski pokret. Čime je Plenković uvjerio Karamarka da pristupi usiljenom stranačkom skupu u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog, možemo tek pretpostaviti.

POLITIČKA OLOŠ KALJMET MENTOR JE PLJAČKAŠIMA IZ HDZ-a

Plenkovića podržava i najveći Srbin u Hrvatskoj, Milorad Pupovac, vjerni sluga koji se posljednjih dana promovira jumbo plakatima na kojima piše da Hrvatska treba Srbe. Pupovcu je do Srba stalo jednako kao i Plenkoviću do Hrvata. Zajedničko im je da vole luksuz, ali na grbači naroda.

Uz Plenkovića je i toliko puta opjevani kriminalac kojem se ovih dana sudi zbog izvlačenja milijuna iz državnog proračuna, Božidar Kaljmeta. Šef zločinačkog klana Kaljmet jedna je od najvažnijih Plenkovićevih karika jer upravo on može dati smjernice kako nastaviti pljačkati i proći nekažnjeno. Učenika koji su voljni slušati ovu političku ološ ima napretek. Plenkovića što javno što tajno podržavaju i mnogi drugi poput ovjekovječenog ustašoida Marka Skeje. Samodopadni Skejo nikako da obrije taj specifični Hitlerovski brk koji sigurno ne čini muškarca, ali čini ostarjelog neonacista s čijim stavovima se sigurno ne bi mogli složiti Plenkovićevi briselski prijatelji. Oni isti što se vole štipati za stražnjicu, latentni homoseksualci, prikrivene lezbijke, jednom riječju – lažnjaci.

HDZ ĆE NA IZBORIMA DOŽIVJETI POTOP

S takvim se likovima okružio Andrej Plenković s namjerom da pobijedi na parlamentarnim izborima, dobije još jedan mandat i priliku da Hrvatima uskrati još četiri godine sreće i zadovoljstva. Logično je da su Andreju Plenkoviću prihvatljiviji Božidar Kaljmeta, Tomislav Karamarko, Milorad Pupovac, Marko Skejo i njima slični od npr. Domovinskog pokreta, HSP-a i drugih potencijalnih koalicijskih partnera jer samo okružen ološem, Plenković može nastaviti kriminalno putovanje pustošenja nacionalnog blaga Hrvatske, a ostalo je još tako malo. Privatizacija HEP-a, Hrvatskih voda i Hrvatskih šuma i Hrvatska će se vratiti devet stoljeća unatrag, u vrijeme kada smo bili sve samo ne samostalna, suverena država. Srećom, HDZ i uz Srbe, ustašoide, kriminalce ne stoji dobro čak ni u naručenim anketama. Plenkovića i njegove pljačkaše očekuje poraz 17.travnja ove godine kada se očekuje rekordna izlaznost birača.

To ujedno označava i dan kada će se krenuti u čišćenje kaznionice u Popovači gdje će moći razmijeniti informacije sa svojim prethodnikom Ivom Sanaderom.

   0
   0