Uhićen je i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Biogradska policija sumnjiči 47-godišnjaka za kaznena djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te Prijetnje i Nametljivog ponašanja

29.01.2024. - 12:17
 0
Uhićen je i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske
Foto: Foto: PU Zadarska

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te Prijetnje i Nametljivog ponašanja.
 
Naime, sumnjiči ga se da je 27. siječnja u večernjim satima u dvorištu na biogradskom području uputio ozbiljne prijetnje smrću 29-godišnjakinji, 36-godišnjaku te 57-godišnjakinji, a potom udaljavajući se iz dvorišta u vožnji unatrag, automobilom udario oštećene, nakon čega se udaljio.
 
Osumnjičeni je nakon dojave uhićen te priveden u prostorije policije, a ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć, kojom prilikom su kod 29-godišnjakinje i 36-godišnjaka konstatirane  lake, a kod 57-godišnjakinje teške tjelesne ozljede.
 
Nadalje, sumnjiči ga se kako se u prethodna tri mjeseca  nametljivo ponašao prema 29-godišnjakinji tako što joj je slao poruke uznemiravajućeg sadržaja što je kod nje  izazvalo uznemirenost i strah za njezinu sigurnost.
 
Osumnjičeni 47-godišnjak je po dovršetku kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok se kaznena prijava dostavlja nadležnom državnom odvjetništvu.
 

(PU Zadarska)

   0
   0