San snova: snima se serija RTL-a. Kažu, bit će hit

Traje snimanje urbane dramske serije , koja bi zgodnim glumcima, intrigama i zapletima mogla srušiti s trona gledanosti turske serije. Od jeseni na programu RTL-a.

16.07.2023. - 17:22
16.07.2023. - 23:56
 0
San snova: snima se serija RTL-a. Kažu, bit će hit
Foto: Marko Braić i Arija Rizvić/ press RTL

Dok se većina nacije odmara na ljetnim destinacijama , produkcija RTL-a snima novu dramsku urbanu seriju San snova. Kreira je autorski trojac Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina, koji su već kreativno producirali gledane serije Zabranjena ljubav, Kud puklo da puklo i Na granici. U prvoj sezoni planirano je 140 epizoda, s 80 glumaca na 16 setova u velikom studiju Jadran filma, te eksterijerima Zagreba i Makarske.

U središtu serije su četiri obitelji :Stošić,Romić, Herman i Bubalo, koje su međusobno povezane obiteljskom prošlošću ,ljubavima, intrigama, tajnama, nasljedstvom i lažima. Glavni lik je mlad,zgodan i potentan nogometaš Alen, pred kojim je velika karijera. Utjelovljuje ga mladi zagrebački glumac Marko Braić, kojeg je publika zavoljela u HRT-ovom showu  Zvijezde pjevaju. Njegove roditelje tumače zvijezda bosanske kinematografije Emir Hadžihafizbegović i manje znana Ivana Krizmanić. Glavna negativka je Arija Rizvić, koja tumači lik atraktivne Kristine, negdašnje missice,sad influencerice i bivše Alenove ljubavi.

Značajne uloge imaju i Slaven Knezović, Frano Lasić, Nadia Cvitanović, Marko Petrić, Zlatan Zuhrić, Mila Elegović, Nives Celzijus i Petra Dugandžić. Veterani sapunica,  još od Vile Marije i Ljubavi u zaleđu , Filip Juričić, Mislav Čavajda, Žarko Radić i Nada Gaćešić Livaković imaju zapažena gostovanja.

Producenti obećavaju intrige i zaplete u rangu najkvalitetnijih turskih serija,koje imaju ogromnu gledanost. 

Serija kreće u emitiranje u prvim danima jesenske sheme RTL-a. (BH)

   0
   0