POLICAJAC VAN SLUŽBE PIJAN IZAZVAO NESREĆU S DVOJE OZLIJEĐENIH NA AUTOCESTI

Primorsko-goranska policija potvrdila je da je policajac izvan službe u petak oko 23 sata na autocesti nedaleko Rijeke privatnim automobilom pod utjecajem alkohola vozio u suprotnom smjeru i udario bočnim dijelom u vozilo zagrebačkih oznaka u kojemu su vozač i putnica lakše ozlijeđeni.

05.06.2024. - 20:53
 0
POLICAJAC VAN SLUŽBE PIJAN IZAZVAO NESREĆU S DVOJE OZLIJEĐENIH NA AUTOCESTI
Foto: Hina

Do nesreće je došlo kada je 43-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka u suprotnom smjeru, udario bočnim dijelom vozila u osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnji hrvatski državljanin koji se kretao u smjeru čvora Orehovica.

U nesreći su 23-godišnjak i 22-godišnja putnica u vozilu lakše ozlijeđeni, naveli su iz policije.

Očevidom prometne nesreće je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje nesreće je u tijeku.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske navode da „će se, imajući u vidu da je vozilom riječkih registracijskih oznaka upravljao policijski službenik izvan službe, koji je upravljao svojim privatnim vozilom, ali pod utjecajem alkohola, po dovršetku kriminalističkog istraživanja poduzeti zakonom propisane radnje te utvrditi sve relevantne činjenice moguće disciplinske odgovornosti“.

   0
   0