Kylie Minogue: pop diva seksi i u 55-oj !

Jedna od najpopularnijih pop diva na svijetu, sitna i dinamitna Australka , ponovo je u centru glazbene industrije i medija, zbog novog albuma i nastupa u Las Vegasu. A najviše oduševljava seksipilom i stylingom.

07.11.2023. - 16:15
08.11.2023. - 08:13
 0
Kylie Minogue:  pop diva seksi i u 55-oj !
Foto: Kylie Minogue

Australska pjevačica Kylie Minogue (55) oduševila je na pozornici kluba "Voltaire" u Las Vegasu.

Izgledala je nevjerojatno u crvenom seksi kombinezonu dok je pjevala pred publikom. Kyliena uska odjeća sastojala se od topa bez rukama s detaljima na prsima i pripadajućeg para sjajnih hlača.  Kasnije se je preodijenula u crnu kožnu kombinaciju s prozirnim rukavima. Pop zvijezda zatim je odjenula zlatnu haljinu na jedno rame s resama do poda koje su stvarale dojam da nosi suknju. Tu haljinu kombinirala je s vrućim hlačicama i metalik zlatnim čizmama do koljena dok je izvodila svoje najveće hitove.

Pjevačica je u najavi svog nastupa otkrila da se inspirirala razdobljem Franka Sinatre i Elvisa Presleya. „Bazira se na mješavini klubova 30-ih godina prošlog stoljeća i Franka Sinatre iz 70-ih, Elvisovih lokacija gdje su bili separei, lampe i kokteli”, najavila je.

 „Tako sam uzbuđena zbog toga. Nalazi se na vrlo intimnom mjestu, ograničeno na tisuću ljudi. To je moj obred prijelaza u Vegas. Stvaramo prilično snažan show za malu dvoranu”, rekla je o nastupu, prenosi Daily Mail.

Dolazi u trenutku kada Kylie nastavlja dominirati glazbenom scenom Sjedinjenih Američkih Država. Ima hit broj jedan na američkoj Billboardovoj ljestvici najboljih plesnih/elektroničkih albuma sa svojim posljednjim studijskim albumom „Tension”.

 Njezin prethodni album „Disco” također je osigurao prvo mjesto 2020. godine.

   0
   0