Hrvatska Lutrija postala sponzor hrvatskih olimpijaca

U nazočnosti hrvatskih sportaša s osiguranim vizama za skorašnje Olimpijske igre u Parizu, Matee Parlov Koštro, Anamarije Govorčinović, Matije Marinića i Marka Golubića, u Zagrebu je potpisan ugovor o sponzorstvu Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske Lutrije.

27.03.2024. - 19:30
 0
Hrvatska Lutrija postala sponzor hrvatskih olimpijaca
Foto: Hina

Ugovor kojim Hrvatska Lutrija postaje, kako su istaknuli, „ponosni sponzor hrvatskih olimpijaca“, potpisale su članice Uprave Hrvatske Lutrije Nikolina Klaić i Dijana Pavićević te glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač, u društvu predsjednika HOO-a Zlatka Mateše.

Hrvatska Lutrija prepoznaje vrijednosti olimpizma i sporta u cjelini te kontinuirano ulaže u hrvatski sport na svim razinama, od amaterskog do olimpijskog. Zato s ponosom daje podršku HOO-u u svim aktivnostima, a posebno u pripremi sportaša za sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Parizu. Sponzoriranjem sportaša i sportskih događanja Hrvatska Lutrija potvrđuje svoju opredijeljenost za ulaganje u društvenu zajednicu i razvoj sporta na nacionalnoj razini.

„U suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom želimo našim najboljim sportašima osigurati potrebne resurse i podršku kako bi postigli izvanredne rezultate na Olimpijskim igrama u Parizu te ponovno ponosno predstavili Hrvatsku na međunarodnoj sportskoj sceni“, izjavila je članica Uprave Hrvatske Lutrije Nikolina Klaić.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša obratio se nazočnima te je tom prilikom istaknuo.

„Hrvatska Lutrija je jedna od društveno najodgovornijih kompanija u Hrvatskoj, jer iz svog poslovanja direktno ili indirektno izdvaja novac u sport i druge društvene djelatnosti. Posebno je značajno njezino sudjelovanje u projektima za dobrobit lokalne zajednice, što se manifestira i u potpori sportu svih dobnih skupina, uključujući i rekreaciju. S Hrvatskom Lutrijom imali smo zadovoljstvo surađivati i u prošlosti te mogu ustvrditi da smo mi, u Hrvatskom olimpijskom odboru, ponosni na rezultate proizašle iz međusobne suradnje, poglavito u projektima sporta na lokalnoj razini. Veselimo se ulasku Hrvatske Lutrije u našu olimpijsku obitelj“, rekao je Mateša. (Hina)

   0
   0