Galoop festival u Đakovu 14. i 15. lipnja uz Bareta, Brkove, Letu Štuke i M.O.R.T.

Treće izdanje Galoop festivala vraća se u Đakovo u petak, 14. lipnja, i subotu, 15. lipnja, a u Strossmayerovom parku kroz dva dana nastupit će Brkovi, Savršeni marginalci, Debeli predsjednik, Bare i Majke, Letu štuke i M.O.R.T., objavio je organizator festivala agencija LAA.

20.03.2024. - 18:44
 0
Galoop festival u Đakovu 14. i 15. lipnja uz Bareta, Brkove, Letu Štuke i M.O.R.T.
Hina
Galoop festival u Đakovu 14. i 15. lipnja uz Bareta, Brkove, Letu Štuke i M.O.R.T.

Od rasprodanog premijernog izdanja do krcatog prošlogodišnjeg, Galoop festival do sada se pokazao kao događaj koji s lakoćom okupi više od tisuću ljudi po danu i ponudi sjajnu postavu izvođača. Ove godine festival se vraća na istu lokaciju u istom konceptu od dva dana s po tri izvođača.

Galopiranje u ljetne dane počinje u petak, 14. lipnja, kada dolaze Brkovi, punk folk wellness senzacija, a nastup je dio velike regionalne turneje kojom slave 20 godina rada. Pridružuju im se Savršeni marginalci, koje čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noize, a svirat će old school Hladno pivo. Prvog dana nastupit će i Debeli precjednik, hardcore punkeri iz Osijeka.

Drugi dan, u subotu, 15. lipnja, na pozornicu se penju Goran Bare i njegove Majke, a po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora provest će publiku kroz više od tri desetljeća karijere i najvažnije himne rock antologije. Nastupaju i Letu štuke, sarajevski bend predvođen jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora, Dinom Šaranom. Pridružuje im se sinjska punk rock blues četvorka M.O.R.T., vlasnici jednog od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma “Samo hrabro i bezveze”, a nastupit će i demo bend iz Đakova Into the dusk. (Hina)

   0
   0