U gradovima diljem BiH tisuće uživale u nastupima regionalnih zvijezda

Deseci tisuća ljudi u svim većim gradovima u Bosni i Hercegovini sudjelovali su u dočeku nove godine na otvorenome uz nastupe regionalnih glazbenih zvijezda.

01.01.2024. - 13:30
 0
U gradovima diljem BiH tisuće uživale u nastupima regionalnih zvijezda
Foto: Hina

U središtu Sarajeva u Titovoj ulici prema procjenama organizatora više od 25 tisuća posjetitelja i stanovnika glavnog grada BiH dobro se provelo uz nastup "Zabranjenog pušenja", "Crvene jabuke" i "Bombaj štampe" koji su izveli svoje najveće hitove.

Još brojniju publiku privukli su Mostar i Zenica.

U najvećem hercegovačkom gradu nastupio je Željko Joksimović pa je zbog njegova nastupa tamo bilo, kako procjenjuju u organizacijskom odboru, i do 70 tisuća posjetitelja iz BiH i regije.

Na središnjem gradskom trgu u Zenici nastupila je Marija Šerifović a lokalne vlasti tvrde kako je njen nastup pratilo 50 tisuća ljudi.

Ona je svoj nastup ipak odlučila skratiti jer je pred kraj koncerta netko iz publike na nju bacio petardu pa je nakon toga kazala kako "zbog kretena" prekida koncert. 

"Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti, pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lijepo", napisala je kasnije Šerifović na Instagramu.

Tuzla je također svojoj publici priredila dobar provod osiguravši nastup "Bajage i instruktora" dok je u Banjoj Luci doček nove godine obilježio koncert Željka Samardžića.(Hina)

   0
   0