Nastavak suradnje s KK Jazine Arbanasi i KK Diadora

KK Zadar i KK Jazine Arbanasi nastavljaju suradnju. Klubovi su usuglasili uvjete pod kojima će KK Jazine i sljedeće dvije godine biti razvojna momčad KK Zadar.

24.08.2023. - 20:40
 0
Nastavak suradnje s KK Jazine Arbanasi i KK Diadora
Foto: KK Zadar

Prema važećem ugovoru KK Zadar nastavlja suradnju i s KK Diadora čime je osiguran kontinuitet pripreme mladih igrača za seniorsku košarku na dvije razine natjecanja. Juniori će pod vodstvom trenera Roka Jurline u KK Jazine nastupiti u Prvoj muškoj ligi, a kadeti s Markom Trninićem na čelu struke u Drugoj muškoj ligi Jug.

Svima želimo uspješnu sezonu, a mladim igračima napredak u košarkaškoj izvedbi i uživanje u košarci. Ljubav je to koja ovaj grad čini posebnim na košarkaškoj mapi svijeta što je pokazala i prva pripremna utakmica seniorske momčadi Zadra protiv sveučilišne momčadi BYU. Susret je pratilo 1504 gledatelja s kupljenom ulaznicom, a broj navijača s osiguranom sezonskom ulaznicom u četvrtak u 13 sati je narastao do 660.

I vi možete osigurati svoje mjesto na tribinama na domaćim utakmicama Zadra na entrio.hr, Entrio prodajnim mjestima ili na blagajni ispred dvorane Krešimir Ćosić radnim danom od 16:00 do 19:00! (KK Zadar)

   0
   0