Meghan Markle: odbjegla vojvotkinja želi come back kao glumica i producent

Bivša glumica , nakon svih skandala s britanskom kraljevskom obitelji, planira se posvetiti Hollywoodu, ispred i iza kamere. U čemu ima maksimalnu podršku supruga, princa Harrya.

07.10.2023. - 09:29
08.10.2023. - 10:18
 0
Meghan Markle: odbjegla vojvotkinja želi come back kao glumica i producent
Foto: Meghan Markle/ photo Getty

Meghan Markle navodno planira svoju "reinvenciju" i to u Hollywoodu, s novim timom,  Izvor je rekao za Us Weekly da vojvotkinja od Sussexa, koja je nedavno prisustvovala igrama "Invictus" u organizaciji svog supruga princa Harryja u Njemačkoj, "planira svoju reinvenciju", a trenutačno sa spomenutim novim timom smišlja strategiju o tome koji će mediji imati najveći utjecaj.

Nadalje, izvor je rekao izdanju da Meghanin sljedeći korak mora "biti ukorijenjen u humanitarnom radu i filantropiji", te da je već u kontaktu s jakim modnim kućama i poznatim redateljima dokumentarnih filmova.

 - Još ništa nije odlučeno, ali čini se da Meghan i Harry putem dokumentaraca ističu važna pitanja, te privlače pozornost i prikupljaju sredstva - objasnio je insajder.

42-godišnja Markle planira se vratiti pred kamere. Naime, vojvotkinja od Sussexa provela je ljeto dovršavajući planove za novi projekt, koji donosi novac. Također, poznato je da je Markle osigurala Instagram račun pod imenom @meghan koji je već prikupio više od 128 tisuća pratitelja. Profilna slika računa je motiv ružičastog cvijeća, no od pokretanja profila nije ništa objavila, niti je ikoga zapratila.

Markle je tijekom proljeća potpisala ugovor s holivudskom agencijom WME, kako bi od nje napravili "moćnog igrača" u industriji. Rečeno je da se od Markle očekuje da će zaraditi milijune, a na tajnovitom projektu se radilo mjesecima prije nego što je uopće objavljen.

 - Iako je ona glumica, ovdje se ne radi o filmovima ili serijama u kojima bi Meghan trebala glumiti, radi se o stvaranju projekata koje ona može producirati. Ona sad želi voditi projekte - rekao je visoko pozicionirani holivudski insajder. ( BH)

   0
   0