Jelena Rozga: najveća ženska pop zvijezda u regiji

Iako ima 20-ak godina iskustva na sceni, još uvijek prije svakog javnog nastupa umire od treme. Jelena Rozga s novom pjesmom Idi ti nastavlja niz velikih hitova, a tražena je od Slovenije do Crne Gore.

20.07.2023. - 13:50
20.07.2023. - 16:00
 0
Jelena Rozga: najveća ženska pop zvijezda u regiji
Foto: Jelena Rozga

Prije nego što je izašla na pozornicu Melodija Jadrana, gdje je otpjevala hit Idi ti iz radionice bračnog para Huljić,Jelena Rozga tresla se od treme. Tješile su je iza scene iskusnije kolegice Doris Dragović i Zorica Kondža. Možda zvuči čudno, ali Rozga poslije 20-ak godina karijere još uvijek je jedan od najvećih tremaroša na estradi. I to danas kad suvereno vlada velikim pozornicama i uvijek visoko kotira na svim listama slušanosti i pregleda gledanosti.

Negdašnja nesuđena balerina, mlada djevojka koja je estradni zanat ispekla s Magazinom, već godinama jedna od najvećih zvijezda iz hit radionice Tončija Huljića. Podjednako je tražena od Slovenije do Crne Gore, a cifre njezinih angažmana vrtoglavo rastu. Ovog proljeća je dupkom napunila i beogradsku Arenu, što nije uspjelo nekim njezinim kolegicama.

Danas, u 45. godini izgleda bolje no ikad. Uspjela je održati karijeru bez skandala, afera, propalih veza i brakova, ili djece oko  koje se nateže za skrbništvo. Pomalo hladna i profesionalna, ali uvijek iznimno profesionalna i odgovorna, I prema medijima i vjernoj publici,koja je obožava. Rijetko snima duete,ali kad to učini, kao nedavno  s Matijom Cvekom, ne promašuje.

Ovih dana nalazi se u Umagu, gdje će za teniski turnir Plava Laguna Croatia Open Umag održati koncert. (BH)

   0
   0