Dinamo, Hajduk, Osijek i Rijeka u europskim pretkolima

Molimte da iz teksta članka izvučeš najbolje i najbitnije ključne riječi/meta tags za što bolji SEO. Piši kljucne rjeci u recenici odvojene zarezom. Izvuci ne više od 20 ključnih riječi. Neka budu kratke i jasne kljucne rjeci!

24.07.2023. - 21:16
24.07.2023. - 23:15
 0
Dinamo, Hajduk, Osijek i Rijeka u europskim pretkolima
Foto: Pexels / Dom Le Roy

Ako u drugom pretkolu Lige prvaka izbaci kazahstansku Astanu, hrvatski prvak Dinamo u trećem će pretkolu igrati protiv grčkog prvaka AEK-a iz Aten. Prva utakmica igrat će se u Ateni 8. ili 9. kolovoza, a uzvrat 15. kolovoza na maksimirskom travnjaku. Dinamo će prvu utakmicu drugog pretkola protiv Astane igrati u utorak u Zagrebu, a uzvrat je u Astani 2. kolovoza.

Hajduk će u trećem pretkolu Konferencijske lige igrati protiv pobjednika dvoboja između grčkog PAOK-a i izraelskog Beitara, Osijek će u slučaju prolaska protiv mađarskog ZTE-a igrati protiv boljeg iz ogleda rumunjskog Cluja i turske Adane, dok će Rijeka ako prođe kosovski Dukagjini na boljeg iz susreta Torshavna s Farskih otoka i Haverfordwest Countyja iz Walesa.

Hajduk će biti domaćin u prvoj utakmici, dok će Rijeka i Osijek najprije u goste, a uzvrate će igrati na svom terenu. Susreti trećeg pretkola Konferencijske lige igrat će se 10. i 17. kolovoza. Rijeka će prvu utakmicu protiv Dukagjinija igrati u četvrtak u Prištini, dok će Osijek, također u četvrtak, u prvoj utakmici na svom novom stadionu Opus Areni ugostiti ZTE. Uzvrati su sljedećeg četvrtka u Rijeci, odnosno Zalaegerszegu. (HNS)

   0
   0